Skoči na vsebino
Iskalnik

Novice

Spremljajte aktualno dogajanje v naši družbi. Prijavite se na e-novice.  

  • Objavljeno: 31. 5. 2024
  • V kategoriji: Novice
Vse novice

Svoja vrata sta odprli dve novi svetovalni pisarni Borzenove kontaktne točke

V mesecu maju sta se odprtim svetovalnim pisarnam Borzenove kontaktne točke za spodbujanje rabe obnovljivih virov energije v Mariboru, Velenju, Kranju in Novi Gorici pridružili še dve novi. V četrtek, 23. maja, je svoja vrata z otvoritvenim dogodkom odprla svetovalna pisarna v Martjancih, v prostorih Lokalne energetske agencije za Pomurje. Teden kasneje, 30. maja, pa še pisarna v Krškem, v prostorih Lokalne energetske agencije Dolenjska -  Posavje – Bela krajina (LEAD).

Svetovalne pisarne so namenjene vsem, ki načrtujejo postavitev naprav za proizvodnjo in/ali hranjenje energije iz obnovljivih virov ter potrebujejo podporo pri izvedbi projektov. Svetovalci pomagajo pri postopkih pridobivanja vseh potrebnih soglasij in dovoljenj ter nudijo informacije o razpoložljivih finančnih virih.

Za prijavo na svetovanje je na voljo spletni portal kontaktne točke, kjer so objavljene vse lokacije in delovni časi svetovalnih pisarn ter druge uporabne informacije za vse, ki načrtujejo projekte za izrabo obnovljivih virov energije.

Vabljeni, da obiščete spletni portal in se prijavite na brezplačno svetovanje: KT Borzen (kt-ove.si)

e-novice Želite prejemati aktualne e-novice iz področja delovanja trga z elektriko? Prijavite se