Skoči na vsebino
Iskalnik

Novice

Spremljajte aktualno dogajanje v naši družbi. Prijavite se na e-novice.  

  • Objavljeno: 5. 7. 2024
  • V kategoriji: Novice
Vse novice

V Ljubljani, na Ptuju in v Celju v mesecu juniju nove svetovalne pisarne kontaktne točke odprle svoja vrata

V mesecu juniju so se odprtim svetovalnim pisarnam Borzenove kontaktne točke za spodbujanje rabe obnovljivih virov energije v Mariboru, Velenju, Kranju, Novi Gorici, Martjancih in Krškem pridružile še tri nove.

V četrtek, 6. junija, je svoja vrata z otvoritvenim dogodkom odprla svetovalna pisarna na Ptuju, v prostorih Mestne občine Ptuj. Teden kasneje, v petek 14. junija, pisarna v Ljubljani v prostorih Mestne občine Ljubljana. V torek 18. junija, svetovalna pisarna v Celju v prostorih Celjskega doma.

Svetovalne pisarne so namenjene vsem, ki načrtujejo postavitev naprav za proizvodnjo in/ali hranjenje energije iz obnovljivih virov ter potrebujejo podporo pri izvedbi projektov. Svetovalci pomagajo pri postopkih pridobivanja vseh potrebnih soglasij in dovoljenj ter nudijo informacije o razpoložljivih finančnih virih.

Za prijavo na svetovanje je na voljo spletni portal kontaktne točke, kjer so objavljene vse lokacije in delovni časi svetovalnih pisarn ter druge uporabne informacije za vse, ki načrtujejo projekte za izrabo obnovljivih virov energije.

Vabljeni, da obiščete spletni portal in se prijavite na brezplačno svetovanje: KT Borzen (kt-ove.si)

e-novice Želite prejemati aktualne e-novice iz področja delovanja trga z elektriko? Prijavite se