Skoči na vsebino
Iskalnik

Novice

Spremljajte aktualno dogajanje v naši družbi. Prijavite se na e-novice.  

  • Objavljeno: 16. 4. 2024
  • V kategoriji: Novice
Vse novice

V mesecu maju se udeležite dveh brezplačnih webinarjev na temo upravljanja z energijo

Upravljanje z energijo v energetsko intenzivnih podjetjih tako kot pri javnem sektorju zahteva celosten pristop, ki temelji na iznajdljivosti, inovacijah in prilagodljivosti. Z novimi metodologijami za izračunavanje omrežnine ter ustrezno zakonodajo lahko ustvarimo okolje, ki spodbuja trajnostno rabo energije in prispeva k zelenemu prehodu. Sledimo cilju, da postanemo družba, ki temelji na obnovljivih virih energije, pri tem pa ustvarjamo koristi za vse deležnike. Tako javni sektor kot tudi energetsko intenzivna podjetja se srečujejo z izzivi, ki izhajajo iz porabe velikih količin energije.

Z namenom nagovarjanja izzivov in predstavljanja možnih rešitev zanje na Borzenu v sklopu blagovne znamke Trajnostna energija v mescu maju organiziramo dva brezplačna webinarja na temo upravljanja z energijo: upravljanje z energijo v javnem sektorju in upravljanje z energijo v energetsko intenzivnih podjetjih.

Najprej boste 8. maja med 10.00 in 12.00 lahko spremljali webinar na temo upravljanja z energijo v javnem sektorju, kjer se boste seznanili z novo metodologijo za obračunavanje omrežnine in njenimi učinki ter zakonodajo za uvajanje proizvodnih naprav na obnovljive vire energije.

Brezplačna predhodna prijava je obvezna.

V naslednjem tednu, 15. maja med 10.00 in 12.00, pa vas vabimo k udeležbi na webinarju o upravljanju z energijo v energetsko intenzivnih podjetjih, kjer se boste seznanili z novo metodologijo za obračunavanje omrežnine in njenimi učinki na podjetja ter z načrtovanjem sistemov, ki vključujejo obnovljive vire energije, ob upoštevanju učinkovite rabe energije.

Brezplačna predhodna prijava je obvezna.

Vabljeni, da se nam pridružite.

e-novice Želite prejemati aktualne e-novice iz področja delovanja trga z elektriko? Prijavite se