Skoči na vsebino
Iskalnik

Novice

Spremljajte aktualno dogajanje v naši družbi. Prijavite se na e-novice.  

  • Objavljeno: 7. 9. 2022
  • V kategoriji: Novice
Vse novice

V septembru vabljeni na Borzenova dogodka s področja trajnostne energetike

Borzen, slovenski operater trga z elektriko, v sklopu svoje blagovne znamke Trajnostna energija v mesecu septembru organizira dva zanimiva dogodka na temo trajnostne energetike.

Vabljeni, da se 26. septembra udeležite brezplačnega izobraževanja, kjer bomo naslovili zeleno javno naročanje predmetov povezanih s porabo električne energije, s posebnim poudarkom na električnih sijalkah in svetilkah ter razsvetljavi v notranjih prostorih.

29. septembra pa vabljeni na brezplačni strokovni posvet, kjer bo govora o izvajanju energetskih pregledov v Sloveniji, zakonskih novostih in izboljšavh na tem področju.  Izvajanje energetskih pregledov je organizacijsko in tehnično zelo zahtevna aktivnost, ki združuje različne stroke: ekonomijo, pravo, gradbeništvo, strojništvo, elektrotehniko, informatiko. Na posvetu boste imeli priložnost za izmenjavo izkušenj z izvajalci energetskih pregledov, drugimi energetskimi strokovnjaki, naročniki in izvajalci energetskih prenov ter strokovnimi predstavniki zakonodajnih teles.

e-novice Želite prejemati aktualne e-novice iz področja delovanja trga z elektriko? Prijavite se