Skoči na vsebino
Iskalnik

Novice

Spremljajte aktualno dogajanje v naši družbi. Prijavite se na e-novice.  

  • Objavljeno: 3. 4. 2024
  • V kategoriji: Novice
Vse novice

Zaživelo 16 svetovalnih pisarn Borzenove kontaktne točke za spodbujanje rabe obnovljivih virov energije

V petnajstih slovenskih krajih je zaživelo 16 svetovalnih pisarn Borzenove kontaktne točke za spodbujanje rabe obnovljivih virov energije, kamor se lahko zainteresirani vlagatelji v naprave za proizvodnjo in/ali hranjenje električne energije iz obnovljivih virov obrnejo za brezplačno strokovno svetovanje glede izvedbe projekta in usmerjanje v postopkih pridobivanja vseh potrebnih soglasij in dovoljenj.

Vstopna točka za prijavo na svetovanje je spletni portal kontaktne točke, na katerem so objavljene tudi vse lokacije in delovni časi svetovalnih pisarn ter druge uporabne informacije za vse, ki načrtujete izvedbo projekta za prihodnjo rabo obnovljivih virov energije.

Na Borzenovo kontaktno točko za spodbujanje rabe obnovljivih virov energije se lahko obrnete za pomoč tudi, če je vaš projekt že v teku, a zaradi kakšnega od nujnih postopkov stoji. Prav tako lahko s svetovalcem preverite, kateri so za vaš projekt nujni postopki in kako vam jih lahko svetovalec pomaga čim hitreje izvesti.

Obiščite portal Borzenove kontaktne točke OVE in se s projektom, ki spodbuja rabo obnovljivih virov energije, prijavite za brezplačno svetovanje.

e-novice Želite prejemati aktualne e-novice iz področja delovanja trga z elektriko? Prijavite se