Skoči na vsebino
Iskalnik

News

Follow current events in our company. 

  • Objavljeno: 18. 7. 2023
  • V kategoriji: Novice
Vse novice

Tradicionalna konferenca Trajnostna energija lokalno 023

Vodilna konferenca o aktivnem vključevanju občanov v zeleni energetski prehod bo 21. septembra v Ljubljani.

Prijazno vabljeni, da si rezervirate 21. september in se udeležite že 9. vodilne Borzenove energetske konference, ki vas med drugim praktično seznanja, kako pospeševati zeleni energetski prehod lokalnih skupnosti in podpreti občane ter lokalne deležnike v aktualnih zaostrenih razmerah pospeševanja zelenega prehoda.

Konference se lahko udeležite 21. septembra od 9. do 15. ure v živo v Kongresni dvorani (BTC) v Ljubljani. Število mest je omejeno, zato je brezplačna prijava obvezna.  

Današnja najbolj aktualna vprašanja zelenega prehoda lokalnih skupnosti in občanov so zaradi pospešenega vključevanja razpršenih obnovljivih virov energije in nepredvidljivih cen energentov še toliko bolj pomembna. Zato konferenca naslavlja lokalne priložnosti in izzive učinkovitega upravljanja z energijo, samooskrbe ter aktivne vloge občanov pri tem.

Preberite si več o konferenci. O novostih programa vas bomo obveščali, z informacijami pa vam z veseljem postrežemo tudi na: konferenca@trajnostnaenergija.si ali po telefonu na 031 717 599.

e-nEWS Receive timely updates and exclusive content  Subscribe here.