Skoči na vsebino
Iskalnik

News

Follow current events in our company. 

  • Objavljeno: 18. 8. 2020
  • V kategoriji: Novice
Vse novice

Borzen v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije socialno ogroženim otrokom podaril 3.500 šolskih zvezkov

Borzen v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije socialno ogroženim otrokom podaril 3.500 šolskih zvezkov

V približevanju novega šolskega leta je Borzen v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije socialno ogroženim otrokom zagotovil prepotrebne šolske zvezke. 3.500 zvezkov je opremljenih s trajnostno naravnanimi grafiti in sporočili o lepšem jutri, ki so jih izdelali otroci v okviru Borzenovega natečaja. Istočasno so se vsi počitniški domovi Zveze prijateljev mladine Slovenije opremili s setom poučnih družabnih iger na temo trajnostne energije.

Na Borzenu se že vrsto let trudijo ravnati družbeno odgovorno, pri čemer si prizadevajo te vrednote prenašati tudi v širše okolje. Trenutne družbene in gospodarske razmere vse bolj vplivajo na del našega vsakdana, žal pa poglabljajo tudi različne stiske otrok in njihovih družin. V tem duhu se je Borzen povezal z Zvezo prijateljev mladine Slovenije in socialno ogroženim otrokom podaril 3.500 zvezkov. Ti so opremljeni z motivi trajnostno naravnanih grafitov, s katerimi so OŠ Milana Šušteršiča, Ljubljana, OŠ Ormož in OŠ Puconci sodelovale na lanskoletnem nagradnem natečaju, ki je potekal pod okriljem Borzenove znamke Trajnostna energija Set treh raznovrstnih zvezkov s svojimi grafiti in sporočili spodbuja otroke k premisleku o ravnanju z energijo in viri, vsi zvezki pa so opremljeni tudi s poučnimi nasveti o trajnostni energiji. Poleg tega je Borzen za vse počitniške domove Zveze prijateljev mladine Slovenije zagotovil tudi komplete družabnih iger, ki so vse povezane s tematiko trajnostne energije.

Učinkovito ravnanje z energijo ter obnovljivi viri energije so ključnega pomena za ohranjanje okolja, ki bo primerno za življenje naših zanamcev. Borzen želi izboljšati nivo znanja na tem področju in na ta način ljudem dati orodje za sprejemanje boljših odločitev v zvezi z okoljem in energijo. Prav šolski zvezki, ki bodo otroke spremljali iz dneva v dan ter družabne igre, bodo k temu pripomogli.

S podarjenimi zvezki in igrami si na Borzenu želijo, da bi bili šolski dnevi za otroke širom Slovenije čim lepši, polni znanja in brez skrbi.

e-nEWS Receive timely updates and exclusive content  Subscribe here.