Skoči na vsebino
Iskalnik

News

Follow current events in our company. 

  • Objavljeno: 13. 2. 2023
  • V kategoriji: Novice
Vse novice

Borzenov nagradni natečaj za najboljše magistrsko delo s področja trajnostne energije

Trajnostna energija je pomemben del reševanja sodobnih izzivov. Kot spodbudo mladim pri soustvarjanju naše skupne trajnostne prihodnosti na področju energetike, je Borzen pripravil poseben nagradni natečaj, glavna nagrada pa znaša 3.000 EUR.

Natečaj za najboljše magistrsko delo na temo trajnostne energije vabi k sodelovanju vse študente, ki so oziroma bodo svoje magistrsko delo končali in uspešno zagovarjali v obdobju od 1. oktobra 2021 do 30. junija 2023. Tema magistrskega dela mora obsegati področje obnovljivih virov in učinkovite rabe energije. Teme trajnostne energije so vpletene v tako rekoč vsa področja človekovega delovanja. Imajo vpliv na okolje in družbo ter se dotikajo številnih vidikov – psihološki, arhitekturni, sociološki, pedagoški, geografski, strojni …

Najboljše delo bo nagrajeno s 3.000 EUR. Poleg nagrade se študentje potegujejo tudi za javno priznanje ter se preizkušajo v reševanju sodobnih izzivov trajnostne energetike.

Prijave potekajo vse do 3. julija 2023 preko spletne strani www.trajnostnaenergija.si, kjer so na voljo vse informacije v zvezi z natečajem.

e-nEWS Receive timely updates and exclusive content  Subscribe here.