Skoči na vsebino
Iskalnik

News

Follow current events in our company. 

  • Objavljeno: 25. 9. 2023
  • V kategoriji: Novice
Vse novice

Udeležite se Borzenovega strokovnega posveta Izvajanje energetskih pregledov

Vas zanima več o digitalizaciji energetskih pregledov stavb in industrijskih procesov? Vabljeni, da se udeležite strokovnega posveta Izvajanje energetskih pregledov: Digitalizacija energetskih pregledov stavb in industrijskih procesov, ki bo potekal v četrtek, 19. oktobra, med 9.00 in 14.30 uro v živo (Kristalni palači, BTC, Ljubljana) ali preko spletne aplikacije ZOOM. Seznanite se z zakonodajnimi novostmi s področja energetske učinkovitosti in obnovljivih virov energije, digitalizacijo...
 

Vas zanima več o digitalizaciji energetskih pregledov stavb in industrijskih procesov? Vabljeni, da se udeležite strokovnega posveta Izvajanje energetskih pregledov: Digitalizacija energetskih pregledov stavb in industrijskih procesov, ki bo potekal v četrtek, 19. oktobra, med 9.00 in 14.30 uro v živo (Kristalni palači, BTC, Ljubljana) ali preko spletne aplikacije ZOOM.

Seznanite se z zakonodajnimi novostmi s področja energetske učinkovitosti in obnovljivih virov energije, digitalizacijo podatkov energetskih pregledov v industrijskih procesih in primeri dobrih praks, centralni nadzorni sistem in digitalni obratovalni monitoring stavb ter energetski pregledi in prihranki energetskega upravljanja z digitalnimi orodji.

Več informacij, prijava in program.

e-nEWS Receive timely updates and exclusive content  Subscribe here.